Ofensiva parlamentària del PSC per al soterrament total de les vies al seu pas per Montcada

  • Actualitzat:
  • Creat:

Lídia Guinart presenta a la plataforma Tracte Just Soterrament Total Ara les quatre iniciatives presentades al Congrés

Reunió a Montcada i Reixac amb la plataforma per al soterrament
Reunió a Montcada i Reixac amb la plataforma per al soterrament

La diputada del PSC al Congrés, Lídia Guinart, s'ha reunit, acompanyada dels representants municipals del PSC a l’Ajuntament de Montcada, amb membres de la plataforma Tracte Just Soterrament Total Ara. Una trobada que va servir per a què a Guinart expliqués a la plataforma les accions que s’estan duent a terme al Congrés dels Diputats per aconseguir el soterrament total de les vies al seu pas per Montcada.

En aquest sentit, l’última iniciativa és la pregunta oral que el diputat del PSC José Zaragoza va registrar la setmana passada per tal que el Govern de l’Estat respongui a la Comissió de Foment del Congrés sobre l’estat del projecte a la línia Barcelona-Portbou al tram Vallbona-Montcada i Reixac i en què reclama si es té previst constituir el grup de treball, la redacció definitiva del conveni, el calendari d’actuació i les partides pressupostàries necessàries per executar el projecte.

A més d’aquesta pregunta, el PSC també té registrades al Congrés una proposició no de llei en què reclama el soterrament i que s’ha de debatre a la Comissió de Foment, i dues preguntes escrites sobre la qüestió. El PSC es posa novament a disposició de la Plataforma Soterrament Total Ara i defensa totes les accions que siguin necessàries per aconseguir el soterrament de les vies a Montcada i Reixac i posar fi a una reivindicació històrica i necessària per a la ciutat.

*S’adjunten les iniciatives registrades

Fitxers adjunts:

Paraules clau: