El que es pretén convocar l'1-O no és un referèndum. Que no comptin amb nosaltres

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Secretari d'Organització del PSC denuncia la manca de garanties de l'1-O i reclama al Govern que respecti l'estat de dret

"A tretze dies del "referèndum" que pretén convocar el Govern, els ciutadans no saben ni on haurien d'anar a votar. No hi ha garanties" ha denunciat el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, aquest matí a la roda de premsa posterior a la reunió de l'executiva del partit. Illa ha deixat clar que el que pretén convocar el Govern "no és un referèndum" i ha reiterat la posició del partit "Que no comptin amb nosaltres".


El primer secretari del PSC també ha presentat un nou espai al web dels socialistes "davant els dubtes que ens ha traslladat la ciutadania". En aquest espai els ciutadans podran consultar què fer en cas de ser citats a les taules per l'1-O. 


Preguntat per la moció de censura plantejada per C's, Illa ha considerat que "no resol res i hi veiem certa dosi d'oportunisme polític" i ha reiterat la petició que el Govern respecti l'estat de dret: "La manera de desbloquejar la situació no passa per aquest xoc de trens, és un nou acord" ha conclòs.