PSC-Units presenta una proposta per posar en marxa el rellotge de la investidura

  • Actualitzat:
  • Creat:

Ferran Pedret espera que hi hagi una majoria parlamentària disposada a posar en marxa aquesta legislatura "perquè els catalans i catalanes tinguin per fi un Parlament operatiu que exerceixi plenament la seva tasca de representació"

"Som els únics que hem presentat una proposta de resolució que realment pot desbloquejar la legislatura i posar en marxa en rellotge de la investidura" ha explicat aquest matí el portaveu del Grup Socialistes -Units per Avançar en un contacte amb els mitjans posterior a la Junta de Portaveus on s'ha anunciat la realització d'un Ple la setmana vinent, que es troba a l'espera de ser convocat per president del Parlament, Roger Torrent.

Pedret ha destacat que la proposta dels socialistes "a diferència d'altres propostes presentades, és l'única que concreta com desbloquejar la situació". En aquest sentit, ha denunciat que "d'altres anunciïn pomposament un Ple del desbloqueig, però no posin sobre la taula mesures concretes". Pel portaveu socialista, "el que cal és que els diputats i diputades comencem la nostra feina de representar la ciutadania". Per aquest motiu la proposta de resolució presentada pel grup PSC-Units proposa que s'activin els dos mesos de termini "activant la proposta del lletrat major del parlament, que considerava possible que els grups parlamentaris poguessin activar els compte enrere mitjançant l'activació d'aquests en acte equivalent a una primera votació d'investidura".

"Esperem que hi hagi una majoria parlamentària disposada a posar en marxa aquesta legislatura, perquè els catalans i catalanes tinguin per fi un Parlament operatiu que exerceixi plenament la seva tasca de representació" ha conclòs Pedret

Fitxers adjunts:

Paraules clau: