És el moment de les solucions, que vindran de la mà de Miquel Iceta

  • Salvador Illa
  • Actualitzat:
  • Creat:

Eva Granados i Salvador Illa presenten el programa del PSC, amb més de 700 propostes, i l'eslogan de campanya "Solucions. Ara, Iceta!"

"Ara cal canviar de rumb i cosir i curar les ferides que té el nostre país" ha afirmat Eva Granados a la roda de premsa per presentar el programa electoral amb el qual concorren els socialistes a les eleccions del pròxim 21 de desembre. "Presentem un programa electoral que ha de reconciliar als catalans, amb la resta d'espanyols i amb Europa" ha dit Granados, que ha manifestat la voluntat dels socialistes d'"obrir una nova etapa en la que recuperar el catalanisme social".

La candidata socialista, número 2 a les llistes per Barcelona, ha desgranat les tres idees força del programa "les polítiques d'esquerra progressistes, polítiques de convivència, que han estat molt malmeses darrers anys, i el que té a veure amb l'autogovern, perdut per la irresponsabilitat del govern cessat", així com els 5 eixos en els quals està dividit: 1: desenvolupament econòmic i dinàmic en un territori sostenible, 2: valors, cultura i educació per una ciutadania plena, en la que destaca el compromís d'universalitzar i tornar la responsabilitat a la generalitat respecte les escoles bressol, 3: una societat inclusiva més justa i cohesionada, retornant als nivells d'inversió de com a mínim 2010, 4: una democràcia forta i al servei de la ciutadania, i 5: Recuperar el consens i la confiança recuperant el diàleg a Catalunya entre totes les forces polítiques, dins el que els socialistes plantegen "un nou model de finançament, una hisenda federal, i una reforma constitucional que garanteixi la lleialtat entre territoris i faci d'Espanya un estat plurinacional amb una estructura federal de debò".
"Sense drets socials no hi ha futur. Sense política distributiva no hi ha igualtat i sense innovació no hi ha transformació. I això és el que nosaltres plantegem" ha conclòs.

Granados ha estat acompanyada del secretari d'organització del PSC i director de la campanya electoral, Salvador Illa, que ha donat a conèixer l'eslògan de campanya: "Solucions. Ara Iceta!", un eslògan "que va amb concordança amb el nostre programa,que ofereix solucions davant unes institucions d'autogovern, una economia i una convivència trencades, fruit del que han fet els independentistes" ha explicat Illa, que ha considerat que ara "és el moment de les solucions, que vindran de la mà del PSC i de Miquel Iceta. Per això ara és el moment d'Iceta".

Fitxers adjunts: